Öresundskraft AB Öresundskraft AB
Öresundskraft Tillbaka till lediga jobb

söker

Driftingenjör, Drift & Underhåll Elnät

Öresundskrafts vision "Energi för en bättre värld. Kraft för regionen." är mer än ord. Fyra femtedelar av fjärrvärmen vi producerar kommer från restvärme, restavfall och biobränsle. Det är klok resurshushållning. Vi tillhandahåller fordonsgas för minskade utsläpp. Vi stödjer småskalig elproduktion, driver på introduktionen av elbilar, erbjuder smarta energilösningar och investerar i lokal vindkraft. Och vi utvecklar effektivare produktion och distribution av värme och el. Med 400 medarbetare ser vi till att 125 000 kunder får el, fjärrvärme, naturgas, fjärrkyla, bredband och servicetjänster. Allt för en livskraftig Öresundsregion. Se: https://oresundskraft.se/ 

Om tjänsten
Du kommer att arbeta i en enhet med stor kulturell mångfald som är fylld med elkraftskompetens och som har en stark drivkraft att ligga långt fram i att utveckla morgondagens elnät. Du är vår nya Driftingenjör som kommer vara med om en mycket spännande förändringsresa med fokus på att erbjuda framtidens hållbara energidistribution. Vi erbjuder dig en spännande roll i framtidens energibolag.

Som driftingenjör på Öresundskraft arbetar du i vår driftcentral som är navet i vår elnätsverksamhet, med driftövervakning, driftorders, felavhjälpning och andra typer av varierande frågeställningar kopplat till vår elnätsverksamhet. Kombinerat med detta, arbetar du med underhållsarbete framförallt mot våra nät- och fördelningsstationer.


Om dig
Som medarbetare för drift och underhåll är du engagerad och noggrann i grunden. Du har en mycket bra kompetens kopplat till drift och underhållsarbete samt till elnätsverksamheten som helhet. Du bidrar aktivt till att utveckla vårt sätt att arbeta, med stort engagemang och hög måluppfyllelse i det uppdrag som avdelningen har. Vi söker dig som har en elingenjörsutbildning på högskolenivå, eller annan utbildning alternativt mångårig erfarenhet från liknande verksamhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som person ser du möjligheter i förändringar och förbättringar av processer samt vill leverera ett dagligt arbete med hög kvalité. Då enheten är ytterst ansvarig för driften av elnätet är det av stor vikt att du är metodisk och noggrann samt kan hantera pressade situationer där många saker händer samtidigt. Du har en förmåga att påverka och skapa engagemang, och din lyhördhet gör att du navigerar smidigt i en organisation.

Kontakt och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Undén enhetschef Drift & underhåll elnät 042-490 3703.

Vi tillämpar löpande urval, så ansök så snart du har möjlighet. Tjänsten söker du via länken nedan.

Sista ansökningsdag: 2018-08-27

Välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner:

Matulaniec, Vision, 042-490 3579

 

Henrik Wangsell, Akademikerna, 042-490 3820

 

Jenny Östlund, Ledarna, 042-490 3018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela på:

Mer info om tjänsten:

Arbetsplats/placeringsort:

Helsingborg

Sista ansökningsdag:

2018-08-27

Län:

Skåne

Tillträde:

Snarast

Kontaktpersoner:

Stefan Undén, enhetschef Drift & Underhåll Elnät
tfn: 042-490 3703