Öresundskraft AB Öresundskraft AB
Öresundskraft Tillbaka till lediga jobb

söker

Kontrollrumstekniker Åkerslundsverket

OM TJÄNSTEN

Som kontrollrumstekniker svarar du för lokal drift av Öresundskrafts anläggningsresurser för produktion av el och fjärrvärme. Vilket inkluderar lokala starter, stopp, avställningar och provtagning samt tillsyn och rondering.

Kontrollrumsteknikern svarar vidare för kortsiktig planering, beställning (avrop) och hantering av driftkemikalier, fasta och flytande bränslen samt omhändertagande av restprodukter för verksamheten vid samtliga produktionsanläggningar. Kontrollrumsteknikern ska också kunna fungera som ställföreträdande kontrollrumsingenjör.

Din placering kommer i första hand att vara på Åkerslundsverket i Ängelholm. Tjänsten innebär skiftgång med beredskapstjänstgöring. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

OM DIG
Vi söker dig som är utbildad inom drift- och energi eller har annan likvärdig utbildning. Har du har erfarenhet från drift och övervakning av produktionssystem för fjärrvärme är det meriterande. Som person är du utåtriktad och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra människor. Arbetet kräver att du är flexibel och stresstålig. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. B-körkort är ett krav.

Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Öresundskraft vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

KONTAKTPERSONER

 

Pontus Brantberg, Rekryterare, BraPersonal Sverige AB, E-post: pontus.brantberg@brapersonal.nu ,Tel: 070-268 06 70

Marie Siwersson, HR-Affärspartner, Öresundskraft, Tel: 042-490 30 19

Håkan Lindqvist, Avdelningschef Drift, Öresundskraft, Tel: 042-490 36 35

FACKLIGA KONTAKTPERSONER                                                                     

Muris Lelic, Vision, 042-490 3854

Henrik Wangsell, Akademikerna, 042-490 3820

Johan Sonesson, Ledarna, 042-490 3663              

ANSÖKAN

I denna rekryteringen samarbetar vi med BraPersonal Sverige AB. Eftersom vi tillämpar löpande urval vill vi gärna ha din ansökan snarast! Dock senast 2019-01-07.

Välkommen med din ansökan till kontrollrumstekniker@brapersonal.nu eller BraPersonal Sverige AB, Linjegatan 3D, 302 50  Halmstad

Märk ansökan ”Kontrollrumstekniker Åkerslundsverket”

                                     

Dela på:

Mer info om tjänsten:

Arbetsplats/placeringsort:

Ängelholm/Helsingborg

Sista ansökningsdag:

2019-01-07

Län:

Skåne

Tillträde:

Snarast

Kontaktpersoner:

Håkan Lindqvist, Avdelningschef Drift
tfn: 042-4903635