Öresundskraft AB Öresundskraft AB
Öresundskraft Tillbaka till lediga jobb

Öresundskraft söker

Fastighet och internservice chef

Som chef för Fastighet och internservice kommer du ansvara för den strategiska utvecklingen av Öresundskraftskoncernens fastigheter och internservice.

Det är en bred roll som innefattar ansvar för både fastighetsfrågor och internservice och i ditt dagliga arbete växlar du mellan att arbeta såväl strategiskt som operativt. Du ansvarar för budgetering samt all planering av underhåll, uthyrning, ut- och ombyggnationer och att fortsätta utveckla internservicen. Då vi ser stor potential inom området är det viktigt att du är beredd att tänka nytt och våga fatta beslut som gör Öresundskraft branschledande inom fastighet och internservice.

Du kommer även ha ansvaret för brandskydd och brandfarlig vara för Öresundskrafts huvudkontor i Helsingborg. Du har också ett elansvar och ansvar för skalskydd avseende kontorsfastigheterna.

Tjänsten innebär ett personalansvar för två personer. 

Ledarrollen på Öresundskraft är ett förtroende, en möjlighet och ett spännande uppdrag. Det innebär ökade möjligheter att påverka och utveckla. Öresundskraft som arbetsgivare ställer stora krav på sina ledare för att säkerställa ett gott ledarskap. Ett bra ledarskap är en avgörande faktor för såväl företagets framgång, resultat och utveckling som för det faktum att vara en attraktiv arbetsgivare.

Kravprofil

Utbildning

  • Högskoleutbildning eller tekniskt gymnasium
  • Svenska i tal och skrift

Erfarenhet och Kvalifikationer/kompetenser

  • Senior med flerårig erfarenhet av arbete med fastighetsfrågor
  • Erfarenhet från förhandlingar med leverantörer och hyresgäster
  • Erfarenhet av att teckna och förvalta leverantörs- respektive kundavtal
  • Erfarenhet av att arbeta med arbetsplatsservice som post, lokalvård, vaktmästeritjänster
  • Gärna erfarenhet som ledare

Personliga kompetenser

Som person har du en blick för att utveckla Öresundskrafts fastigheter och internserviceverksamhet. Förutom din specialistkunskap måste du som person ha ett intresse av att arbeta serviceinriktat och stödja organisationen med din kompetens. För att lyckas i rollen krävs att du är affärsmässig, prestigelös och har förmåga att kommunicera och bygga relationer. Du måste även ha en administrativ ådra för att skapa ordning och reda.

Naturligtvis brinner du för fastighetsförvaltning och arbetsplatsservice!

Din ansökan

Vi välkomnar ansökningar från alla bakgrunder. Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Öresundskraft vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Ansök här redan idag då urval sker fortlöpande dock senast 25/8. För frågor kring tjänsten och rekryteringen kan du vända dig till rekryteringskonsult Magnus Hallberg, magnus.hallberg@se.experis.com, 0406606314  eller researcher Karin Askagården, karin.askagarden@se.experis.com, 0406606324.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

FACKLIG KONTAKT

Magnus Gunnarsson, Akademikerna, 042-490 3551

Angelica Grosser, Vision, 042-490 3513

Johan Sonesson, Ledarna, 042-418 3969

Dela på:

Mer info om tjänsten:

Arbetsplats/placeringsort:

Helsingborg

Sista ansökningsdag:

2019-08-25

Län:

Skåne

Tillträde:

Snarast

Kontaktpersoner:

Magnus Hallberg, Experis AB
tfn: 040-660 6314