Öresundskraft AB Öresundskraft AB
Öresundskraft Tillbaka till lediga jobb

Öresundskraft söker

Projektledare till Distribution

Hos Öresundskraft finns nu ett ypperligt tillfälle att bli ett tillskott hos en av de attraktivaste arbetsgivarna i energibranschen! Som Projektledare inom Fjärrvärme! Är du en trygg och erfaren Projektledare, med erfarenhet från bygg och anläggning som är redo för nästa utmaning, så läs vidare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Öppningen är inom affärsområde Distrubution, på avdelningen Planering och Projekt. Här kommer du att arbeta som Projektledare med inriktning beställning av projekt. Som Projektledare ansvarar du för projekt i sin helhet; från finslipning av budget, upprättande av tidplan, hantering av resurser och avtal, vidare genom beställning av projektering och uppföljning under och efter genomförande. Helt enkelt från beställning till överlämning av färdigbyggnad.

Kvalité och affärsmannaskap är ledord i hur du kommer arbeta och därigenom blir relationsbyggande och uppföljning starka grundpelare. Det är stor variation i storlek på projekt och därmed vilka kontaktytor  som blir aktuella, men du har alltid förmånen att ha kontakt med många olika kontakter internt, externt och bland allmänheten. Du får även möjlighet att stödja säljorganisationen, genom att vara del i bedömningen om potentiella nya affärer som sakkunnig.

Kvalifikationer:
För att vara framgångsrik i rollen, ser vi att du har minimum fem års arbetslivserfarenhet som Projektledare, Projektbeställare, Gruppchef eller liknande. I botten har du en högskoleutbildning inom Väg och Vatten, Bygg och Anläggning, Industri eller Energi, alternativt erfarenhet som motsvarar sådan utbildning. Du har även byggt på dina kunskaper genom att utbilda dig inom Projektledning. Du har värdefulla erfarenheter från Bygg- och Anläggningsbranschen och eller Energibranschen, även om du inte behöver ha alla dina erfarenheter från dessa branscher. Vi ser även att du innehar B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska språket i såväl tal som skrift.

Skulle du ha kunskap i fler språk är det meriterande och så även kunskaper inom entreprenadjuridik och BAS P och/eller U. Har du erfarenhet av upphandlingar för offentlig sektor, då gärna för markarbeten och större entreprenader, är detta mycket meriterande. Även om du har erfarenhet av att arbeta med Fjärrvärme.

Beslutsamhet, struktur och kreativitet definierar ditt arbetssätt och du är trygg i dina kunskaper. Detta gör att du har god förmåga att förutse händelser på vägen och arbetar proaktivt för att hantera dem. Du är drivande och kommunikativ i ditt sätt att bygga och förvalta relationer och samarbeten samt trivs med att ha många kontaktytor i ditt arbete. Som person påverkar du din omgivning snarare än reagerar på den. Teamkänsla är viktigt för dig och du fungerar naturligt som en sammanhållande kraft.

Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Öresundskraft vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Kontakt

Vill du ha ytterligare information om tjänsten kan du kontakta Attila Csoti, enhetschef projektering, 042-490 3413 eller Marie Siwersson, HR partner, 042-490 3019.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast, dock senast 13 oktober.

Facklig kontakt

Marjan Moradpoor, Akademikerna, 042-490 3296 Adam Matulaniec, Vision, 042-490 3579 Jenny Östlund, Ledarna, 042-490 3018

Dela på:

Mer info om tjänsten:

Arbetsplats/placeringsort:

Helsingborg

Sista ansökningsdag:

2019-10-13

Län:

Skåne

Tillträde:

2019-11-04

Kontaktpersoner:

Attila Csoti
tfn: 042-490 3413
Marie Siwersson, HR kontakt
tfn: 042-490 3019